docx
plik docx - 16.5 KB

 

PRZERWY OBIADOWE od 01.09.2022


Poniedziałek:

obiad 11:20 - 11:35 klasy I, IIIa, IIIb

obiad 12:20 - 12:35 klasy II, V, VI, VIIIa

obiad 13:20 - 13:35 klasy IV, VII, VIII b,


Wtorek:

obiad 11:20 - 11:35 klasy I, II, III b

obiad 12:20 - 12:35 klasy IV, V, VI

obiad 13:20- 13:35 klasy IIIa, VII, VIIIa, VIIIb


Środa:

obiad 11:20 - 11:35 klasy I, II, IIIb

obiad 12:20 - 12:35 klasy IIIa, IV, V, VI

obiad 13:20:13:35 klasy VII, VIIIa, VIIIb


Czwartek:

obiad 11:20 - 11:35 klasy I, II, IIIa

obiad 12:20 - 12:35 klasy IIIb, IV, V, VI, VIIIb

obiad 13:20 - 13:35 klasy VII, VIIIa


Piątek:

obiad 11:20 - 11:35 klasy I, II, IIIa, IIIb, VI

obiad 12:20 - 12:35 klasy IV, V

obiad 13:20 - 13:35 klasy VII, VIIIa, VIIIb

W szkolnej stołówce można zjeść obiad w cenie 6,00 zł.

Należność za obiady należy uiścić do 15 dnia każdego miesiąca przelewem na konto  bankowe:

 47 1020 2472 0000 6702 0498 6560


Kwota do uregulowania podawana będzie przez panią intendentkę, po rozliczeniu miesiąca.

Posiłki przygotowywane są zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku

ALERGENY W ŻYWNOŚCI 

  1. GLUTEN    –  zboża
  2. SKORUPIAKI
  3. JAJA
  4. RYBY
  5. ORZESZKI ZIEMNE
  6. SOJA
  7. LAKTOZA  –  mleko
  8. ORZECHY
  9. SELER
  10. GORCZYCA
  11. NASIONA SEZAMU
  12. DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY W STĘŻENIU > 10 mg / kg
  13. ŁUBIN
  14. MIĘCZAKI

Wędliny mogą zawierać śladowe ilości 6, 9, 10, 11 według oświadczenia producenta

Godło Rzeczypospolitej Polskiej Miasto Rybnik
Ministerstwo Edukacji Narodowej